Despre roboții noștri

Aspiratoarele iRoobot Roomba, efectuează curățarea uscata, cea umedă se efectuează de aspiratoarele iRobot Scooba, dar Braava este mai degrabă un „mop automatizat”, dispozitiv inteligent care este proiectat pentru a șterge podeaua.

Aspiratoare Robot

Companie IRobot a implementat un sistem unic – inteligenta artificiala AWARE ™, permițându-le să proceseze informații:

– pînă la 67 informații pe secundă;
– a lua decizii cu privire la activitatea sa în viitor;
– siguranța procesului de curățare;
– zgomot minim pe parcursul procesului de curățenie.

Aspiratoarele Roomba se potrivesc minunat pentru următoarele suprafețe de podea: parchet, laminat, gresie, covoare. Roboții seriei Roomba utilizează un sistem de curățare în 3 pași:

  • 1. Periea laterală rotativă, curăță gunoiul în jurul mobilei, de-a lungul pereților și alte locuri greu accesibile și-l direcționează spre periile principale;

3 etapa

  • 2. Două perii principale care se rotesc una contra celeilalte. Una din perii este aspră,  ea se descurcă cu covoare și alte suprafețe moi, măturînd din ele murdăriea, părul sau lâna de la animale. A doua perie este mai moale, dintr-un material acoperit cu cauciuc, care intră în contact perfect cu suprafața pe care o curăța, ce nu permite ca praful și alte impurități mici să rămînă nerecoltate;
  • 3. Modul de înaltă aspirație, în coșul colector se află un motor de aspirație puternic care aspiră praful fin și impuritățile mărunte prinse în periuțe.

 

Roboţi de spălat podele

Roboții seriei Scooba vor efectua în locul Dvs curățenia umedă a parchetului, gresiei, faianței, laminatului, eliminînd mai întâi praful apoi spălînd podeaua. Acești roboți elimină perfect umezeala de pe podea și murdărie lipicioase, în același timp distrugînd pînă la 98% din toate bacteriile cunoscute.

Oportunitățile Scooba 390:
– distruge pîna la 98% din bacteriile cunoscute;
– 1 litru de apă curățăo suprafață de 40 m2;
– curățare de gresie, laminat, piatra, vinil, linoleum, marmura, etc.;
– calcularea traseului optim de curățenie, posibilitatea de selectare a modului dorit;
– identificarea tipurilor de suprafețe a podelei.

Scooba are o singură perie (spre deosebire de Roomba), în schimb are un dinspenser pentru lichid și răzuitor, pentru a colecta lichidul de pe dodea. Acesta utilizează sistemul de curățenie în patru etape, toate cele patru etape sunt efectuate la singură trecere:

  • 1. Aspiră resturile de la podea și le trimite în filtru;4 etapa
  • 2. Aplicați detergentul;
  • 3. Culege murdăria cu periea;
  • 4. Răzuitorul de cauciuc colectează detergentul murdar și îl indreaptă spre aspirator.

Podeaua după curățenie rămâne complet uscată.

 

Mopul Robot

2rejimaBraava oferă două moduri de curățenie, în funcție de modul pe care îl veți selecta reeșind din necesitățile Dvs. Regimul de curățenie uscată, Braava șterge suprafața podelei cu ajutorul unei cîrpe speciale pentur curățenie uscată, deplasîndu-se pe linii drepte. Regimul de curățenie umedă, Braava se deplasează după un model special de deplasare alternativă și șterge podeaua cu o cîrpa umedă В режиме влажной протирки, Braava движется в соответствии со специальным возвратно-поступательным шаблоном перемещения и протирает пол влажной тканью, îndepărtînd praful și murdăria.

  • Cârpa pentru curățenie: Robotul Braava folosește o pănză refolosibilă sau șervețele din microfibră special concepute pentru Braava. Aceste șervețele din microfibră pot fi folosite de sute de ori la rând.
  • Tipuri de suprafețe ale podelei: Braava este capabil să curețe toate tipurile de podelele cu suprafețe dure, inclusiv parchet, laminat, faianță, piatră, plută, linoleum și altele.
  • Placa de curășare multifuncțională magnetică: Cârpa se fixează și se scoate foarte ușor cu ajutorul placii de curățare multifuncțională magnetice.

Acest model este apreciat cu deosebire de către proprietarii spațiilor cu podele din lemn și podele laminate, care necesită curățarea umedă zilnică (sau regulată). Deoarece,  Braava spre deosebire de Scooba, nu pulverizați solușia pe suprafața podelei de curățare, ci o șterge cu o cîrpă umedă. Pentru curățenie puteți folosi atît șervețele reutilizabile din microfibră oferite de iRobot, cît și alte șervețele reutilizabile sau de unică folosință aflate în vînzare.